Van 3 pohár bor: Francia, Olasz, Magyar. A francia borba beleraknak egy egeret. Az egér 3-at kortyol, kiveszik, lerakják az asztalra. Az egér lép 2-őt, majd elalszik. Következő az olasz. Beleraknak egy egeret. Kortyol 3-at, kiveszik, lerakják, megy 2 lépést, elalszik. Az utolsó a magyar bor. Belerakják az egeret.Kortyol 3-at, kiveszik,leteszik, mire az egér megszólal: “Hol van az a köcsög macska, szétb@szom a száját!
Tanár: Van házid? Diák: Van. Töltsek? Tanár: Órát szeretnék tartani! Diák: Levegyem a falról? Tanár: Szeretném látni anyukádat! Diák: Hozzak róla fényképet? Tanár: Kiváglak az óráról! Diák: Ollót adjak? Tanár: Az iskolába dolgozni kell! Diák: Akkor hol van a fizetésünk? Tanár: Húzz le az igazgatóiba! Diák: Van köteled? Tanár: Kib@szlak az iskolából! Diák: Mi van már molesztálunk is?
Azok a régi szép idők: - Amikor a villába nem beszavaztak, hanem ettek vele. -Amikor az SP még South Parkot jelentett. -Amikor a celeb szót a beszédhibások használták a szelep helyett. - Amikor a roma szóról Olaszország fővárosa jutott eszünkbe. - Amikor csak a libák mondták, hogy Gá Gá
Két kisfiú beszélget. A 6 éves így szól a 4 éves öccséhez: -Te, szerintem itt az ideje, hogy elkezdjünk káromkodni. Most lemegyünk a konyhába anyuhoz és mondunk valami jó zaftosat. Például én kitalálok valamit, ami "büdös franccal" kezdődik, te meg mondasz valamit, amibe lesz egy "bazdmeg". A kicsi beleegyezik és elindulnak lefelé a lépcsőn. Anyuka éppen reggelit készít.. A 6 éves lép be először és így szól: - A büdös francba, én müzlit kérek. Az anya jól eltángálja a bátyót és a lépcsőn felfelé menet még a fenekére húz egy párat, majd rázárja a szobaajtót. Anyuka lejön a lépcsőn és megkérdi a 4 évest: - Na és te kisfiam, mit kérsz reggelire? - Hát, bazdmeg, müzlit biztos nem.
Két szőke nő beszélget a buszon. Egy öreg tata felszáll. Erre az egyik szőke: – Te az ott nem István király? – Te hülye, István király 1000 éve halott. Felszáll a tatának egyik barátja, majd így szól: – Szia István, 1000 éve nem láttalak. Erre a szőke: – Na ki a hülye???
- Tanár: Foglaljon helyet. Mondjuk, hogy maga utazik a vonaton, és nagyon melege van. Mit tesz? - Diák: Lehúzom az ablakot. - Tanár: Nagyon jó. A vonat 130 km/h sebességgel halad É-ÉK irányban. Odakint 25 km/h DK-i szél fúj. A lehúzott ablakon egy 250 mm * 900 mm-es rés van, ezen áramlik be a levegő. A fülke térfogata 6,3 köbméter. Mennyi idő alatt cserélődik ki a fülkében teljesen a levegő? A diák hozzá sem tud szólni, úgyhogy kivágják. Odakint elmeséli a többieknek, hogy mi történt bent. Bemegy a következő delikvens: - Tanár: Foglaljon helyet. Utazik a vonaton, és nagyon melege van. Mit tesz? - Diák: Leveszem a pulóverem. - Tanár: De nagyon meleg van. Mit tesz? - Diák: Leveszem az ingem is. - Tanár: Ne őrjítsen meg, 38 fok van és 85%-os a páratartalom! - Diák: Akkor leveszem a gatyámat is. - Tanár: De hát nem látja, hogy a fülke teljesen tele van buzikkal? - Diák: Nem bánom, de ha egy vagonnyi buzi megerőszakol, AKKOR SEM NYITOM KI AZ ABLAKOT!!!
Két cápa beszélget. - Mit reggeliztél? - Én egy meztelen nőt! És te? - Én egy Magyar politikust. - És honnan tudod, hogy az volt? - Gerinctelen volt, és vastag bőr volt a pofáján!
Megáll két rendőr egy pékségnél. Bemegy az egyik, majd egy pár perc múlva kijön. Odaszól a társának: - Ha kitalálod, mennyi kakaós csigát vettem, tiéd lehet mind a kettő!
A daliás herceg lovagol az erdőben. Egyszer csak eléje toppan egy öreg banya, egy hollóval a vállán, és megszólítja: - Szép legény, ha megmondod, milyen madár ez itt a vállamon, a magadévá tehetsz! - Úgy látom, egy elefánt! - vágja rá ijedten a herceg. - Hmm, határeset, elfogadom!
- Szomszéd, tudna adni pár vödör vizet? - Minek a víz magának, hisz ott van a kútja! - Ott van, ott van, de beleesett az anyósom és csak az állig ér neki a víz.
A rendőr hazamegy, odakiált az asszonynak - Vetkőzz! - De, szinte haza sem jöttél! - Azt mondtam, vetkőzz! Az asszony levetkőzik, a rendőr odaszól neki - Menj a tükörhöz! - A tükör előtt akarod? - Ne dumálj! Menj a tükörhöz! A nő odamegy, erre a rendőr - Állj fejre és tedd szét a lábad! - Hűha, ez milyen új figura? - Hallgass már és tedd szét a lábadat! Az asszony fejre áll, szétteszi a lábait, a rendőr odadugja a fejét az asszony lába közé. Néhány percig nézegeti magát a tükörben, aztán megszólal. - Igaza van Józsinak. Tényleg jól állna nekem a szakáll.
Meghal a családfő s a temetésen a pap szívhez szóló beszédet mond,külön hangsúlyozva milyen remek férj és apa volt az elhunyt.Az özvegy szipogva odaszól a legnagyobbik fiának: -Fiam,nézz már bele a koporsóba lehet,hogy nem jó temetésre jöttünk.
Magyarórán a tanító néni Józsikát korholja: - Józsika, a kutyádról írt fogalmazásod szó szerint ugyanaz, mint a testvéredé. - Igen, tanító néni, mert a kutya is ugyanaz.
- Melyik a villamos energiával legjobban ellátott ország? - Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos.
Egy anyuka takarítja karácsony előtt a WC-t és hét éves kislánya nézi. - Mami, mit csinálsz? - Kicsim, takarítom a WC-t, hogy szép tiszta legyen. - Minek? - Jaj, bogaram, tudod karácsony van. Jön a Jézuska... - És nálunk fog szarni?
A cigány álláshirdetésre jelentkezik, mint favágó. - Hát cigány, milyen referenciamunkát tudsz felmutatni, hogy elnyerd az állást? - Há' dikmá, á káláhári erdőt! - Cigány, a Kalahári az nem erdő, hanem sivatag!!! - Mosmá!
A cigánynál vagyonosodási vizsgálatot tart az APEH. - Te cigány, honnan van ez a nagy ház, hisz a bevallásod alapján segélyből élsz? - Hááá kezit csókolom, kifogtam az árányhalat! - És van erre valamilyen bizonyítékod? - Háá ott a ház, nem?
Szőke nő az orvosnál: - Doktor úr, ettem egy dobozból, amire rá volt írva, hogy "MÉRGEZŐ". Most meg fogok halni? - Persze, hiszen attól mindenki meghal! - Mindenki?! Úristen, mit tettem...?
Szer. Ápr. 18, 2012 12:43 am Admin